Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dění ve Zlínském kraji

19. 4. 2020

Jedině společně můžeme něco změnit, minimálně u Krajských voleb to může začít!!!

Začalo to dopravou, pokračuje zdravotnictvím co můžeme čekat dál, školství? Přesně tyto tři oblasti mají nestarosti Krajské úřady.

 

Představenstvo krajských nemocnic se dopustilo naprosté nehoráznosti!

Možná jste zaznamenali, že zdravotníci a ostatní zaměstnanci v Baťově nemocnici napsali otevřený dopis, ve kterém kritizovali vedení nemocnice mimo jiné i z porušování zákoníku práce a z arogantního a přezíravého chování k zaměstnancům.

Jasně, vůbec nikoho nepřekvapilo, když hejtman Jiří Čunek uspořádal tiskovou konferenci, kde, jak je jeho zvykem, se vymlouval, sváděl problémy krajského zdravotnictví na ostatní a manipuloval, nebo dokonce otevřeně lhal.

Na to jsme ostatně už dávno připravení.

Co je ale naprosto šokující je oznámení představenstva nemocnic, že podává žalobu na zaměstnance bojující za práva nejen svá, ale i svých pacientů.

Něco takového snad nemá v této zemi obdoby.

Vidíme tak další kapitolu z příběhu o aroganci moci, kterou předvádí krajské vedení, místo snahy o zlepšení katastrofálního stavu našeho zdravotnictví.

Takhle to nenecháme! Musíme se všichni společně ozvat, spojit se a bojovat za naše zdravotníky, protože to oni pak budou v nemocnicích a na operačních sálech bojovat o naše zdraví a životy

http://gajduskova.cz/zdravotnictvi/otevreny-dopis-obcanum

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář